Sacramento Street

The new owners of this Victorian wanted to combine three existing rooms into a large functional space. Walls were removed between the kitchen, butler’s pantry and breakfast rooms. Cabinetry was updated to a flat panel door of quarter sawn oak with a shale finish. Carrera marble countertops have a simple mitered edge. A peninsula with seating replaced a wall. An open cooking area was created to spotlight the La Cornue range. A generous counter was provided for preparation under an expansive backsplash of glass tiles from Ann Saks. Boxed windows were used to display the clients’ colorful glass collection with the added benefit of providing natural light. A white lattice fence was built as a backdrop for privacy along the close, urban property line.

Photos – Frank Gundry Photography

Pin It on Pinterest